Najnovšie recenzie zo sekcie UPS
- V minulosti som mal produkt s menším výkonom
- Splna požiadavky na ktore sme kupily
Výhodné
Používam ho na obehove čerpadlo ku kotlu na tuhe palivo.
- Cena /vykon
Najlacnejší 500w záložný zdroj aký bol dostupný.
Funguje ako ma. Používam ako záložný ku kotlu.
Odporúčam tento produkt.
- Funguje ako má.
- Kompaktné rozmery
- Vyšší počet zásuviek
- Výdrž porovnateľná s modelmi vo väčšej skrini
- Pomalšia reakcia, pri nedávných opakovaných výpadkoch vždy na zlomok sekundy udržal PC pri živote, monitory však na chvíľu zhasli.
- Neštandardný dátový kábel. Predchádzajúca APC UPSka mala USB-B konektor, táto má RJ45 konektor (a na strane PC štandardne USB-A). Bol v balení, takže žiadny stres, ale mohol by byť problém nájsť náhradu pri poškodení.
S kúpou som spokojný, budem preferovať toto prevedenie aj pri ďalšom nákupe.
Je to super
- drží elektrinu neskutočne dlho
Veľmi dobrý záložný zdroj, všetko funguje tak ako má, čas prepnutia som na zariadení nespozoroval ,jediná nevýhoda alebo skôr nedostatok je absencia batériovych svoriek, to by som výrobcovi doporučil pridať k zdroju, záležitosť do 10€ ja som kúpil za 6€ v obchode s autodielmi
Záložný zdroj zatiaľ funguje v poridku.
++++++++++++++++++++
- Design
- Samovoľne skratuje po určitej dobe
- Prístup výrobcu
Kúpil som 3 tieto UPS. Prvé skratovalo po necelých 2 rokoch. V rozvodovej skrinke bol vyhodený prúdový chránič.
Pri poruche došlo k tomu, že 3 kolíky v strede "vypadli". V tom momente (pri poruche) boli v UPS trvalo zapojené iba 2 zariadenia - alarm a router. Takto to bolo zapojené od začiatku a do zásuviek sa nič nezasúvalo, nič sa z nich nevyťahovalo. Nedochádzalo k žiadnemu preťaženiu, ani k mechanickej námahe zásuviek.
Druhé zariadenie z týchto 3 fungovalo dlhšie, no opäť sa stalo to, čo pri prvom. Vypadli 3 stredné kolíky a vyhodilo mi príslušné ističe v rozvodovej skrini.
Keďže som nevedel, ktoré zo záložných zdrojov som kúpil ako posledné, odovzdal som to na reklamáciu - na to posledne kúpené totiž stále beží záruka. Servis reklamáciu zamietol s tým, že sa jedná o výrobok, na ktorý už neplatí záruka - to beriem, keďže ten posledne kúpený UPS je umiestnený inde v dome.
Pri vybavení reklamácie ale napísali vyjadrenie, že sa vraj jedná o mechanické poškodenie. Takže asi si to predstavujú tak, že si výrobok kúpite, položíte niekam na komodu a budete obdivovať jeho design. Sem-tam z neho nezabudnite handričkou zotrieť prach.
V tom druhom vyskratovanom zariadení bežal permanentne laptop, ktorý sa max. reštartoval a kamerový systém, ktorý sa taktiež nikdy nevyťahoval z UPS.
Takže počkám, kým mi tie zvyšné 2 zdroje vyskratujú a ani ich nebudem posielať v rámci záruky do servisu. Jednoducho kúpim od inej značky.
Výrobkom CyberPower sa treba vyhýbať!
- O. K.
- funguje ako ma, len ho nesmiete zabudnut zapnut - gombikom
Zobrazujem 1 - 20 zo 363 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...19 Ďalšie »