Najnovšie recenzie zo sekcie UPS
je ok, funguje
kvalitný
- Cena, znacka
- nic
Odpovedajuca kvalita za rozumnu cenu, hodi sa na kratkodobe vypadky skvor pre sietovu infrastrukturu ako pre vykonne PC
všetko je ok
- ...potrebovala som ho ...
... ,,oslovila ,, ma cena...
- Splnuje moje očakavania
Kvalita za rozumnu cenu
Nutný pomocník pre neprerušovanú prácu
- Jednoduchá konfigurácia cez PC
- Jednoduchý software na obsluhu a diagnostiku
- Prepeťová chrana Ethernetu
- Dostatočná kapacita batérií odskúšané na LCD TV+XBOX bez sieťováho prúdu 10min hrania a zdroj držal.
- Nedá sa nastaviť interval zvukového hlásenia, len zapnúť a vypnúť
Pre tento zdroj som sa rozhodol k projektoru aby v prípade výpadku elektriny sa mi nepoškodila lampa.
- Koli cene
- koli dodávkam a maléhho času zálohy napr čerpadlá
50% na 50%
- plní všetky predpísané funkcie v plnom rozsahu
plní všetky predpísané funkcie v plnom rozsahu
Výrobok mám krátko.
- male rozmery
- nic podstatne
OK
- malá kapacita
- Hneď po vypršaní záruky úplne odišlo riadenie.
Neodporúčam.
- Spoľahlivý s primeranou kapacitou na vysoké nároky
Spoľahlivý s primeranou kapacitou na vysoké nároky
- bezobslužné zariadenie, po pripojení batérie spoľahlivý nábeh,pri testovaní chodu na záložný zdroj pre moje použitie dobrý výsledok, - 40min chodu môjho zariadenie ( nie PC) zo záložného zdroja. Signalizácia chodu na záložný zdroj a vybitia batérie 100% spoľahlivé, Automatický prechod na dobíjanie batérie po nábehu sieťového napätia OK.
- Ochrana proti prepätiu - okamžite po inštalácii zariadenia som zapol napájanie LCD TV,a ďalšiu elektroniku cez zakúpené zariadenie.
- Čo sa týka ochrany pred účinkami blesku chvála bohu neodskúšané, pri všetkývch poznatkoch s otáznikom.Jediná spoľahlivá ochrana pred účinkami blesku je úplne odpojenie zariadení od zdroja napájania.
Bola to dobrá kúpa.Zariadenie splnilo moje technické požiadavky, zatiaľ bezporuchové a spoľahlivé, pre budúcnosť nepredpokladám akékoľvek problémy, až na výmenu batérie jej prirodzeným opotrebovaním. Predpokladám možnosť nahradiť inou 12V batériou batériou s väčšou kapacitou ( umiestnenou mimo zariadenia), pričom však bude potrebné počítať s dlhšou dobou nabíjania, ale na druhej strane sa zvýši doba chodu zapojeného zariadenia na záložný zdroj. Pri rozhodovaní bola dôležitá a sympatická aj cena zariadenia (pomer cena/úžitok)
- jednoduchy a lacny UPS zdroj
- za takuto cenu ziadne
doniesol domov zapojil odvtedy slape bez problemov, testoval som vypadok elektriny a tahal 107cm telku, sat box, reproduktory 5.1 wifi router a radiobudik 45 minut
- Super. Malý, pekný, jednoduchý. Display vyzerá dobre. Pípanie sa dá vypnuť
- Nič. Plne postačuje pre kancel s 2pc. Npoeužívajte scannery a tlačiarne inak strácate záruku.
Ak niekomu nepôjde zobraziť monitoring (localhost stránka s portom - po kliknutí na nainštalovanú app ViewPower), tak stiahnite najnovšiu javu zo stránky java.com. Spustite inštaláciu ako administrátor. (klik pravým na cdčko drivers, view..app - run as administrator) Nainštalujte, reštartujte spustite. :). Dlho som to nevedel vyriešiť. Môžem len odporučiť.
// Po 2,5 roka som sa musel vrátiť aby som napísal ako som so zdrojom spokojný. Vyhodilo prúd a zistil som, že môj zdroj je len pekné čierne ťažítko na zemi. Vydržal teda veľmi krátko. Mám známeho, ktorý používa zdroj sústavne po dobu 6 rokov (nie značka Sweex) a keď mu vyhodí prúd, v predajni mu ide pokladna, pc, lampa aj router bez problémov ešte pol hodiny. Tak ako mne keď som kúpil tento zdroj. Prejdem teda k veci, zdroj stál približne 85€, nová batéria stojí cca 25-30€, potrebujete dve. Už vyberám zdroj inej značky a kvality. Neodporúčam z dlhodobého hľadiska. Výmena batérie nie je ako u notebookov tzv. plug & play. Musíte zdroj rozobrať a disponovať základnými elektrárenskými zručnosťami. Pokiaľ nechcete aby vás zabil. :)
Zobrazujem 341 - 360 zo 369 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 17 [ 18 ] 19 Ďalšie »