Najnovšie recenzie zo sekcie UPS
- Unikátna UPS - sínus výstup, normálne zásuvky na bežné spotrebiče a najmä je absolútne tichá pri bežnej prevádzke zo siete. V bežnej prevádzke nebeží žiaden ventilátor.
- Minimálna vlastná spotreba pri bežnej prevádzke - odhad cca 5-10W.
- 6x zálohovaná zásuvka.
- Vpredu 2xUSB na nabíjanie.
- Detail - pri použití NUT menežmentu v linuxe, driver ukazuje výstupné napätie 267V, aj keď je 235V. Ale to nie je chyba UPS.
Za danú cenu top produkt.
zatial spolahlivy zdroj. mam 6ks ttento typ, 4 idu uz 3r bezchybne
- Vyborny prehlad o roznych parametroch, stave a pribliznej dobe chodu na batériu
- Tichy a setrny
Zda sa, ze pri malej zatazi nedokaze merat spotrebu. Ukazuje mi nula. Realne cca 40 W
- Vytvára pravidelnú sínusoidu, preto žiadna elektronika nemá problém, nebzučí trafo zdroja PC a podobne. Ukazuje na displayi koľko minút vydrží zálohovať pri súčasnom odbere, taktiež meria odber koľko W berieš. 2 PC + router idú cez to a vydrží to na 26 minút, takže spokojnosť !
Zatial funguje
- Vôbec neviem, že ho mám. Spoľahlivo funguje a neruší.
Skladné 2U UPS za vynikajúcu cenu - s pure sine wave výstupom a manipulovateľné jedinou osobou pri zakladaní do racku.
- Zaujímavý pomer cena/výkon
- Slabší SW na riadenie a monitorovanie.
- Po 2,5 roku sa pokazila, po odpojení alebo zakolísaní prúdu sa vypne.
- Neexistuje pozáručný servis.
Lacnejšie veci nemávajú dlhú životnosť.
- zatiaľ sme výpadok prúdu nemali, dúfam, že bude všetko OK
Kvalitná UPS za rozumnú cenu vhodná ku každému pc.
- OK
bohuzial vdaka spolocnosti Geis som nemal moznost odskusat, nakolko prislo rozbite...
- Udrží malé kliknutie (pokles) prúdu a PC sa nevypne
- Nefiltruje špičky
Na PC mi zhasínal monitor. Príčinou bolo vypínanie chladn ičnky, ktoré spôsobuje zrejme krátky nárast napätia. Toto bohužiaľ zakúpený stabilizátor nedokázal vyhladiť.
- prepätova ochrana
- záložný zdroj pri výpadku elektriny
- ochrana internetu
spojkojnosť s APC prepeťovkou, použivana roky, tato je na rozširenie ochrany u ďalšieho počtača
- Dobrá cena
- po plnom nabití tichá prevádzka
- primeraný rozmer
- prehľadný display
- pomer cena/výkon
Overený výrobok aj výrobca aj časom cca 4 roky.
- odporúčam produkt
- Master zásuvka, ktorá umožňuje automatické vypínanie PC periférií i zábudlivým ...
- znackovy zalozak za nizku cenu
Zobrazujem 221 - 240 zo 363 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...19 Ďalšie »